Vacature (GZ) psycholoog bij Centiv

Centiv levert GB-GGZ zorg van kort tot umami en chronische trajecten vanuit inmiddels al 19 locaties in Limburg en oost Brabant. Wat Centiv uniek maakt zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega's kunt bouwen en samen beslist. Een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie. En: de processen zijn op orde zonder veel bureaucratie. De behandelteams met GZ psychologen en verpleegkundig specialisten zijn grotendeels zelfsturend en doen veel zelf, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. Wel is er een sterk management en secretariaat dat ondersteunt. En dat alles merkt onze omgeving: Centiv is populair bij clienten, verwijzers en medewerkers en groeit dus hard! In 2017 & 2018 zijn we erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder. Onze behandelingen zijn bewezen bovengemiddeld effectief.

Centiv is (in samenwerking met Vincent van Gogh) opleidingsplek tot GZ psycholoog (start elk jaar in januari) en tot Verpleegkundig Specialist GGZ (start elk jaar in september). Medewerkers van Centiv kunnen ook (later) in aanmerking komen voor een opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut bij Vincent van Gogh, dus alle carrièrepad mogelijkheden staan open.

Bij Centiv staat er dus regelmatig een nieuwe vacature GZ psycholoog open voor mensen met het juiste DNA. Kom gerust een dagje vrijblijvend met ons meelopen om een indruk te krijgen, waarom het bij Centiv wel lukt om een goede sfeer en een goed lopende GGZ organisatie te hebben.

 

Hoe is het werken als GZ psycholoog bij Centiv? Lees hieronder interviews met behandelaren:

Net gestart bij Centiv: interview met GZ psycholoog Alexander Fraikin

Vanaf het eerste uur bij Centiv: interview met verpleegkundig specialist Jan Dirkx

Actuele vacatures GZ psycholoog:

 

GZ psycholoog vacature in Venlo - Roermond regio

GZ psycholoog vacature in Helmond - Uden - Eindhoven - Oss regio

 

Er is heel regelmatig behoefte aan uitbreiding van de teams op diverse locaties, dus stuur gerust een open sollicitatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.