De basis voor geestelijke gezondheid

Ik wil verwijzen

Contact opnemen

Centiv biedt behandelingen aan volwassenen binnen de Generalistische Basis GGZ in zes zorgzwaarte-prestaties: Kort, Middel, Intensief, Chronisch en Umami of Eleo. Ook cliënten met een zogenaamde budgetpolis kunnen terecht bij Centiv. Centiv heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Als huisarts, POH-GGZ of bedrijfsarts kunt u cliënten naar ons verwijzen via zorgdomein, verwijsbrief via beveiligde e-mail (zoals www,zivver.eu naar secretariaat@centiv.nl), of de POZOB/DoH/SGE applicatie.

Centiv doet geen autisme diagnostiek en overige (classificerende) diagnostiek alleen in het kader van een behandeling met een behandelhulpvraag (dus geen pure diagnostiek trajecten).

Centiv kan ongeveer 10 tot 20 sessies per jaar leveren voor clienten en is helaas niet ingericht op clienten die geen Nederlands, Engels of Duits spreken. Centiv biedt wel trajecten die vervangend zijn voor sommige vormen van specialistische monodisciplinaire GGZ maar doet geen wachtlijstoverbrugging voor de (multidisciplinaire) specialistische GGZ.

Seksuele stoornissen, relatieproblemen, te milde eetstoornis, rouw. 
Bij een specifieke fobie moet voor vergoeding een eerdere interventie niet hebben geholpen en moet er sprake zijn van lijden in het dagelijks leven.

Bekijk hier voor hulp en inspiratie onze actuele verwijskaart.

Voor onze actuele wachttijden kijk op onze pagina https://www.centiv.nl/wachttijd.

 

Bekijk de wachttijden