De basis voor geestelijke gezondheid

Werkbezoeken bij Centiv

Contact opnemen

Werkbezoek als PIOG of GZ?

Kom langs voor een werkbezoek! Heb je wel eens over Centiv gehoord of op de website gekeken? Ken je de positieve verhalen van cliënten, collega’s of verwijzers, en ben je nieuwsgierig naar ons verhaal? Wil je graag in het kader van je GZ-opleiding een indruk krijgen van hoe het is om te werken als GZ op PIOG binnen de BGGZ? Of ben je benieuwd of werken bij Centiv ook bij jou als persoon past?

Bij Centiv komen we altijd graag in contact met zorgprofessionals die nieuwsgierig zijn naar onze organisatie. Een aantal keer per jaar organiseren we bij Centiv speciaal voor hen een werkbezoek. Hierin nemen we de tijd om je mee te nemen in de werkwijze, positieve en vertrouwensvolle visie van Centiv en is er de tijd om jouw vragen te stellen.

Voor wie is het werkbezoek?

- GZ-psychologen in opleiding (PIOG)
- (GZ-)psychologen en/of
- Verpleegkundig specialisten

... die interesse hebben in werken bij Centiv.

Wat kun je bij een werkbezoek verwachten?

Een ochtend/middagdeel ontvangst op een van onze locaties van Centiv waarbij één of twee collega’s GZ en PIOG's en/of verpleegkundig specialisten zullen vertellen over Centiv als organisatie, welke werkzaamheden je als hulpverlener binnen Centiv hebt, welke behandelingen we bieden en wat de visie en werkcultuur binnen Centiv inhoudt. Er is gedurende het bezoek ook volop de ruimte om vragen te stellen en discussies te voeren. Wij hopen op deze manier ook van elkaar te leren! Daarnaast krijg je ook inzichtelijk hoe de behandeltrajecten er inhoudelijk bij Centiv uitzien. Het bezoek zal ongeveer 2 uur duren en er zal tevens voor een drankje/hapje worden gezorgd.

Eerstvolgende data werkbezoeken:

Woensdag 10 april in Helmond van 14.00-16.00u
Woensdag 12 juni in Venlo (Volgeboekt helaas) van 08.30-10.00u
Woensdag 25 september in Weert van 15.15-17.00u
Woensdag 27 november Eindhoven van 14.30-16.30u

Wil je alvast een indruk hebben van het werk? Lees dan de interviews met een aantal Centiv collega's:

Hanneke Kessels (GZ, Helmond)
Rozita Chatillon (GZ, Oss)
Dieke Couwenberg (GZ, Eindhoven)
Claudia Smeets (GZ, Eindhoven)
Petra Verheyen (basispsycholoog, Oss)
Meral Quint (basispsycholoog, Oss)
Femke van Cann (GZ, Weert)
Nikkie Follings (VS GGZ, Uden)

Centiv had in 2023 de op één
na hoogste clientbeoordeling van Nederland, een 99% positieve bedrijfscultuur volgens een
onderzoeksbureau en was onlangs nog genomineerd voor de prestigieuze Zinnige Zorg Award en door het ministerie van VWS benoemd als koploper in de gezondheidszorg voor de uitstekende organisatiecultuur.

 

Aanmelden werkbezoek PIOG, VS of GZ:

Is je interesse gewekt? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@centiv.nl. Vermeld daarin je naam, functie, het kader van je interesse (GZ-opleiding of interesse om te komen werken) en je datum van voorkeur. Meld je snel aan, vol=vol!