De basis voor geestelijke gezondheid

Vacature(s) basispsycholoog

Centiv levert GB-GGZ zorg van kort tot umami/eleo en chronische trajecten vanuit inmiddels al meer dan 20 locaties in Limburg en Oost Brabant. Wat Centiv uniek maakt zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega’s kunt bouwen en samen beslist. Een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie. En: de processen zijn op orde zonder veel bureaucratie. We doen het allemaal samen.

De behandelteams zijn grotendeels zelfsturend en doen veel zelf, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. En dat alles merkt onze omgeving: Centiv is populair bij cliënten, verwijzers en medewerkers. Centiv had in 2019 de op een na hoogste clienttevredenheid van heel Nederland! In een onafhankelijk extern bedrijfscultuur onderzoek volgens Barret scoorde Centiv in 2019 zo goed dat de onderzoekers een dergelijke positieve score nog niet eerder hadden gezien.

De behandelingen bestaan meestal uit een combinatie van persoonlijk contact in de vorm van gesprekken en online hulpverlening (e-health), waarbij je de cliënten begeleidt. Je hebt ook regelmatig contact met POH GGZ en collega’s van de SGGZ voor onderlinge intervisie en het regelen van een goede patiënt journey door de GGZ.

We vinden ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, daarom hebben we onder andere vijf opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog en twee tot Verpleegkundig Specialist GGZ. Regelmatig is Centiv in het nieuws met innovaties in de GGZ zorg.

Centiv is (in samenwerking met Vincent van Gogh en GGZ Oost Brabant) opleidingsplek tot GZ psycholoog (start elk jaar in januari; we hebben daarin vijf opleidingsplekken) en tot Verpleegkundig Specialist GGZ (start elk jaar in september). Medewerkers van Centiv kunnen ook (later) in aanmerking komen voor een opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut bij Vincent van Gogh, dus alle carrièrepad mogelijkheden staan open.

Bij Centiv staat er dus regelmatig een nieuwe vacature basispsycholoog open voor mensen met het juiste DNA die minimaal een basiscursus CGT (bijna) afgerond hebben en de beschikking hebben over een LOGO verklaring.

Lees hier eventueel door een interview hoe het werken is bij Centiv: Meral Quint (basispsycholoog Oss) & Petra Verheyen (basispsycholoog Oss)

Momenteel hebben we de volgende vacatures voor basispsycholoog bij Centiv:

Locatie Uden of Oss

Locatie Cuijk, Boxmeer of Venray

Reageer op bovenstaande vacatures door een sollicitatie te versturen naar info@centiv.nl met in het onderwerp jouw plaats van voorkeur.