De basis voor geestelijke gezondheid

Een psycholoog in Oss?

psycholoog oss

Wanneer u een ervaren en betrokken psycholoog zoekt in Oss, dan kent u bij Centiv aan het juiste adres. Voor elke psycholoog van ons in Oss geldt: deze is getraind in alle veel voorkomende therapieen in de basis GGZ. Centiv was in 2016 & 2017 door clienten meest gewaardeerde GGZ instelling en had in 2019 de op 1 na hoogste clientbeoordeling van alle GGZ instellingen in Nederland.  Onze behandelingen zijn erop gericht uw klachten snel te verminderen. Daarbij behalen we een sterk bovengemiddeld resultaat.

Bekijk ons team in Oss

Afspraak bij een psycholoog in Oss?

Belt u ons voor het maken van een afspraak met een psycholoog in Oss. We zitten in Oss aan de Gezondheidslaan 65 (GGZ Oost Brabant, 1e etage; gratis parkeren voor de deur). U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Uw psycholoog komt u dan daar ophalen voor het gesprek.

Centiv heeft contracten met alle verzekeraars (behalve zorg en zekerheid) en daarbij mogelijkheden voor therapievormen die niet bij alle GBGGZ psycholoog praktijken rondom Oss mogelijk zijn. Denk daarbij aan chronische begeleiding, dubbele therapie of verlengde therapie (Umami/Eleo). Deze therapievormen zijn dus nu ook voor Oss beschikbaar.

Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie Synchroon, PoZoB & DOH waardoor een behandeling vanuit die huisartsen nog extra soepel kan verlopen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg. Alleen met Zorg & Zekerheid en voor asielzoekers heeft Centiv geen contract.