De basis voor geestelijke gezondheid

Een psycholoog in Helmond?

Psychologen helmond

Wanneer u een ervaren en betrokken psycholoog zoekt in Helmond, dan kunt u bij Centiv terecht. Voor elke psycholoog van ons in Helmond geldt: deze is getraind in alle veel voorkomende therapieen in de basis GGZ. Centiv was in 2016 & 2017 door clienten meest gewaardeerde GGZ instelling! Onze behandelingen zijn erop gericht uw klachten te verminderen. Daarbij behalen we een sterk bovengemiddeld resultaat. Groepstherapeutische behandelingen geven we in Weert of Venray, waarbij u vaak het individuele deel daarvan kunt volgen bij de psycholoog uit Helmond.

Bekijk ons team in Helmond

Afspraak bij een psycholoog in Helmond?

Belt u ons voor het maken van een afspraak met een psycholoog in Helmond. We zitten in Helmond aan de wethouder den Oudenstraat 4 (BCT Hoofdlocatie Centiv; gratis parkeren voor de deur) of in medisch centrum 't Heelhuis aan de Ameidepark 21 (nevenlocatie). U kunt bij 't Heelhuis voor de deur betaald parkeren, maar ook kunt u iets verderop gratis parkeren. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte van de huisartsen. Uw psycholoog komt u dan daar ophalen voor het gesprek.

Centiv heeft contracten met alle verzekeraars en daarbij mogelijkheden voor therapievormen die niet bij een andere GBGGZ psycholoog rondom Helmond mogelijk zijn. Denk daarbij aan chronische begeleiding, dubbele therapie of verlengde therapie (Umami). Deze therapievormen zijn dus nu ook voor Helmond beschikbaar.

Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie PoZoB & DOH waardoor een behandeling vanuit de huisarts extra soepel kan verlopen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.