Een psycholoog in Helmond?

Wanneer u een ervaren en betrokken psycholoog zoekt in Helmond, dan kunt u nu ook bij Centiv terecht. Voor elke psycholoog in Helmond geldt: deze is getraind in alle veel voorkomende therapieen in de basis GGZ psychologische zorg. Groepstherapeutische behandelingen geven we in Weert of Venray, waarbij u vaak het individuele deel daarvan kunt u volgen bij de psycholoog uit Helmond.

Afspraak bij een psycholoog in Helmond?

Belt u ons voor het maken van een afspraak met een psycholoog in Helmond. We zitten in Helmond in medisch centrum 't Heelhuis aan de Ameidepark 21 of aan de Kasteel Traverse 90 (BCT; gratis parkeren kan aan de andere kant van het station). U kunt bij 't Heelhuis voor de deur betaald parkeren, maar ook kunt u iets verderop gratis parkeren. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte van de huisartsen. Uw psycholoog komt u dan daar ophalen voor het gesprek.

Centiv heeft contracten met alle verzekeraars en daarbij mogelijkheden voor therapievormen die niet bij een andere GBGGZ psycholoog rondom Helmond mogelijk zijn. Denk daarbij aan chronische begeleiding, dubbele therapie of verlengde therapie (Umami). Deze therapievormen zijn dus nu ook voor Helmond beschikbaar.

Neem hieronder contact met ons op voor een afspraak in Helmond met een psycholoog van Centiv.

image

Heeft u hulp nodig? Bel met 088 - 47 82 200, mail of meld u direct aan