De basis voor geestelijke gezondheid

Een psycholoog in Eindhoven?

psycholoog eindhoven

Wanneer u een ervaren en betrokken psycholoog zoekt in Eindhoven, dan kunt u bij Centiv terecht. Voor elke psycholoog van ons in Eindhoven geldt: deze is getraind in alle veel voorkomende therapieen in de basis GGZ. Centiv was in 2016 & 2017 door clienten meest gewaardeerde GGZ instelling en had in 2019 de op 1 na hoogste clientbeoordeling van alle GGZ instellingen in Nederland.  Onze behandelingen zijn erop gericht uw klachten te verminderen. Daarbij behalen we een sterk bovengemiddeld resultaat.

Bekijk ons team in Eindhoven

Afspraak bij een psycholoog in Eindhoven?

Belt u ons voor het maken van een afspraak met een psycholoog in Eindhoven. We zitten in Eindhoven aan de Beemdstraat 9 (Hoofdlocatie Centiv; gratis parkeren voor de deur). U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Uw psycholoog komt u dan daar ophalen voor het gesprek.

Centiv heeft contracten met alle verzekeraars (behalve zorg en zekerheid) en daarbij mogelijkheden voor therapievormen die niet bij alle GBGGZ psycholoog praktijken rondom Eindhoven mogelijk zijn. Denk daarbij aan chronische begeleiding, dubbele therapie of verlengde therapie (Umami/Eleo). Deze therapievormen zijn dus nu ook voor Eindhoven beschikbaar.

Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie PoZoB & DOH waardoor een behandeling vanuit die huisartsen nog extra soepel kan verlopen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg. Alleen met Zorg & Zekerheid en voor asielzoekers heeft Centiv geen contract.