De basis voor geestelijke gezondheid

Zoekt u een psycholoog in Deurne?

psychologen-deurne

Bent u op zoek naar een ervaren psycholoog in Deurne? Centiv is ook gevestigd in Deurne. Wij bieden behandelingen voor psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen. Daarvoor ontving Centiv in 2016 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ. Centiv is erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017. Onze hulpverlening bestaat uit een combinatie van persoonlijk contact (gesprekken) en online hulpverlening. Daarbij behalen we sterk bovengemiddelde resultaten.

De psycholoog in Deurne

Wij heten u graag welkom bij onze psycholoog op de vestiging in Deurne. Denk daarbij ook aan de mogelijkheid van behandeling door een psycholoog in een van onze vestigingen in Helmond of Venray. In Deurne is Centiv aangesloten op de huisartsen samenwerking organisatie PoZoB & DOH. De psycholoog kan in Deurne beschikken over al onze therapievormen met uitzondering van groepstherapie (dit kan in Venray). Denk daarbij ook aan unieke zorgprestaties zoals dubbele therapie, chronische begeleiding en verlengde zorgtrajecten (Umami) die niet door andere psychologen rondom Deurne kunnen worden geleverd vanwege haar contracten met alle verzekeraars.

Plan direct een afspraak in met een psycholoog op de Sint Jozefstraat 30 in Deurne, door uw huisarts een verwijzing te laten versturen of deze zelf op te vragen en te versturen aan info@centiv.nl.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.