De basis voor geestelijke gezondheid

Een psycholoog in Cuijk?

psycholoog cuijk

Wanneer u een betrokken psycholoog zoekt in Cuijk, dan kent u bij Centiv aan het juiste adres. Voor elke psycholoog van ons in Cuijk geldt: deze is getraind in alle veel voorkomende therapieen in de basis GGZ. Centiv was in 2016 & 2017 door clienten meest gewaardeerde GGZ instelling en had in 2019 de op 1 na hoogste clientbeoordeling van alle GGZ instellingen in Nederland.  Onze behandelingen zijn erop gericht uw klachten snel te verminderen. Daarbij behalen we een sterk bovengemiddeld resultaat.

Bekijk ons team in cuijk

Afspraak bij een psycholoog in Cuijk?

Belt u ons voor het maken van een afspraak met een psycholoog in Cuijk. We zitten in Cuijk aan de Spinding 13. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Uw psycholoog komt u dan daar ophalen voor het gesprek.

Centiv heeft contracten met alle verzekeraars (behalve zorg en zekerheid) en daarbij mogelijkheden voor therapievormen die niet bij alle GBGGZ psycholoog praktijken rondom Cuijk mogelijk zijn. Denk daarbij aan dubbele therapie of verlengde therapie (Umami/Eleo). Deze therapievormen zijn dus nu ook voor Cuijk beschikbaar. Groepstherapieen worden gegeven vanaf onze locatie in Boxmeer of Venray.

Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie Pantein waardoor een behandeling vanuit die huisartsen nog extra soepel kan verlopen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg. Alleen met Zorg & Zekerheid en voor asielzoekers heeft Centiv geen contract.