De basis voor geestelijke gezondheid

Psychologen in Panningen

emdr-Venray

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die met name wordt toegepast bij mensen die een schokkende of traumatische ervaring hebben meegemaakt en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Mensen zijn vaak al na enkele afspraken in staat om de normale dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Met EMDR helpen wij ook mensen in Well bij de verwerking van een trauma.

Hiermee verdiende Centiv in 2016/2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we onlangs erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017. Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten.

EMDR therapie in Well

Bent u in Well op zoek naar een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Well werken ervaren gecertificeerde EMDR therapeuten. Wij kunnen u helpen.

Heeft u het vermoeden dat u gebaat bent bij EMDR, maak dan onderstaand direct een afspraak met ons. We werken vanuit de huisartspraktijk Maasoever aan de kasteellaan 17 in Well of een van onze locaties in Venray of Boxmeer.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.