De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Venray

emdr-Venray

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die voornamelijk wordt ingezet bij mensen die in het verleden te maken hebben gehad met een schokkende of traumatische ervaring en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Na enkele afspraken zijn mensen veelal in staat hun normale dagelijkse bezigheden te hervatten. Ook in Venray helpen wij met EMDR mensen bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen.

EMDR therapie in Venray

Bent u woonachtig in Venray en zoekt u een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? In Venray werken bij Centiv ervaren gecertificeerde EMDR therapeuten. Hiermee verdiende Centiv in 2016 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we onlangs erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2017. Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten. Wij geven EMDR therapie in onze vestiging aan de Noorderhof 26 in Venray. Ook heeft Centiv in Venray de mogelijkheid om meer complexe trauma's te behandelen middels onze Re-Set traumatherapie.

Bent u geïnteresseerd in EMDR voor het verwerken van uw trauma? Onderstaand kunt u meteen een afspraak met ons inplannen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.