De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Venlo

emdr-Venray

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode waar vooral mensen die een schokkende of traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, en hier last van blijven houden, baat bij hebben. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Na enkele behandelafspraken zijn mensen vaak weer in staat hun normale dagelijkse bezigheden op te pakken. Met EMDR helpen wij ook in Venlo mensen bij het verwerken van hun trauma. Hiermee verdiende Centiv in 2016/2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we onlangs erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017. Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten.

Wij geven EMDR therapie in onze vestiging aan de Oostsingel 5 in Venray.

Bent u geïnteresseerd in EMDR voor het verwerken van uw trauma? Onderstaand kunt u meteen een afspraak met ons inplannen.

EMDR therapie in Venlo

Woont u in Venlo en bent u op zoek naar een plek waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Venlo werken gecertificeerde EMDR therapeuten met veel ervaring op het gebied van traumaverwerking. Wij kunnen u helpen. We geven EMDR vanuit de andere ingang van het dependance pand van het medisch centrum Groenveld aan de Kaldenkerkerweg 56 in Venlo. Wanneer u voor de EMDR behandeling komt moet aan de andere zijde (voorzijde) van het pand naar binnen omdat u via de Groenveld ingang niet bij Centiv kunt komen.

Heeft u interesse in EMDR voor het verwerken van uw traumatische gebeurtenis? Via de onderstaande link kunt u direct een afspraak met ons inplannen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.