image

De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Venlo

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode waar vooral mensen die een schokkende of traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, en hier last van blijven houden, baat bij hebben. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Na enkele behandelafspraken zijn mensen vaak weer in staat hun normale dagelijkse bezigheden op te pakken. Met EMDR helpen wij ook in Venlo mensen bij het verwerken van hun trauma.

EMDR therapie in Venlo

Woont u in Venlo en bent u op zoek naar een plek waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Venlo werken gecertificeerde EMDR therapeuten met veel ervaring op het gebied van traumaverwerking. Wij kunnen u helpen. We geven EMDR vanuit de andere ingang van het dependance pand van het medisch centrum Groenveld aan de Kaldenkerkerweg 56 in Venlo. Wanneer u voor de EMDR behandeling komt moet aan de andere zijde (voorzijde) van het pand naar binnen omdat u via de Groenveld ingang niet bij Centiv kunt komen.

Heeft u interesse in EMDR voor het verwerken van uw traumatische gebeurtenis? Via de onderstaande link kunt u direct een afspraak met ons inplannen.

image

Heeft u hulp nodig? Bel met 088 - 47 82 200, mail of meld u direct aan