De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR therapie Uden

emdr uden

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die voornamelijk wordt ingezet bij mensen die in het verleden te maken hebben gehad met een schokkende of traumatische ervaring en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Na enkele afspraken wordt vaak al een duidelijke verminder van klachten bereikt. Ook in Uden helpen wij met EMDR mensen bij het verwerken van (ook complexe) traumatische gebeurtenissen.

EMDR in Uden

Bent u woonachtig in Uden en zoekt u een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? In Uden werken bij Centiv ervaren gecertificeerde EMDR therapeuten. Wij kunnen u helpen. Onze behandelingen hebben een bewezen bovengemiddeld effect. We zijn erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017 en hadden in 2019 de op 1 na hoogste clientwaardering van alle GGZ instellingen in Nederland!

Bent u geïnteresseerd in EMDR voor het verwerken van uw trauma? We geven EMDR therapie aan de Odiliastraat 92 in Uden. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte op het afgesproken tijdstip. De behandelaar komt u dan ophalen..

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg. Alleen met Zorg&Zekerheid en voor asielzoekers heeft Centiv geen contract.