De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Panningen

emdr-Venray

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die overwegend wordt toegepast bij mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Na enkele sessies kunnen mensen meestal hun normale dagelijkse bezigheden weer oppakken. Ook in Panningen helpen wij met EMDR mensen bij het verwerken van schokkende ervaringen.

Hiermee verdiende Centiv in 2016/2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we onlangs erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017.

Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten.

EMDR therapie in Panningen

Bent u woonachtig in Panningen en bent u op zoek naar een plek waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Panningen werken gecertificeerde EMDR therapeuten met zeer veel ervaring op het gebied van traumaverwerking. Wij kunnen u helpen. We geven EMDR therapie bij de huisartsenprakijk Pantaleon aan de J.F. Kennedylaan 8 in Panningen.

Denkt u dat EMDR u kan helpen bij uw traumaverwerking? Laat uw huisarts dan naar ons verwijzen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.