De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Nijmegen

EMDR therapie Nijmegen

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die voornamelijk wordt ingezet bij mensen die een heftige of traumatische gebeurtenis hebben ervaren en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Mensen zijn vaak al na enkele behandelafspraken in staat om de normale dagelijkse bezigheden te hervatten. Wij helpen met EMDR ook mensen in Nijmegen bij het verwerken van hun traumatische ervaring. Centiv is een van de door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieders van Nederland. Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten. Wij geven EMDR therapie op beide vestigingen in Nijmegen. Ook heeft Centiv in Nijmegen de mogelijkheid om meer complexe trauma's te behandelen middels onze Re-Set traumatherapie.

EMDR therapie in Nijmegen

Bent u woonachtig in Nijmegen en op zoek naar een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Nijmegen werken gecertificeerde EMDR therapeuten met veel ervaring op het gebied van traumaverwerking. Wij kunnen u helpen.

Denkt u gebaat te zijn bij EMDR? Meestal geven we de EMDR therapie vanuit onze locatie op de Wolfkuilseweg 271 in Nijmegen.

Uw behandeling wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland (behalve uw wettelijk eigen risico).

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.