De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Helmond

Psychologen helmond

EMDR is een veel toegepaste therapievorm die soms heel snel blijvende resultaten kan geven. Onze psychologen in Helmond zijn allemaal zeer ervaren in het toepassen van EMDR bij verschillende soorten klachten. Daarvoor ontving Centiv in 2016&2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we "meest gewaardeerde GGZ aanbieder 2016&2017". We richten ons op het verminderen van uw klachten en werken toe naar herstel. Daarbij behalen we sterk bovengemiddelde resultaten.

De therapie geven we vanuit huisartspraktijk t Heelhuis (iets verderop is er gratis parkeren) of vanuit het BCT aan de wethouder den Oudenstraat 4 (bedrijfsverzamelgebouw; gratis parkeren kan voor de deur).

EMDR therapie in Helmond?

Woont u in de buurt van Helmond en denkt u baat te hebben bij EMDR therapie? We denken graag met u mee. Hoewel er vaak over EMDR gesproken wordt vanwege zijn krachtige werking, zijn er ook alternatieve therapieen met goede effecten in de praktijk. Welke therapie we gaan toepassen is afhankelijk van uw situatie. Ook is EMDR op verschillende manieren in te zetten. Samen met u kiest de Centiv EMDR therapeut uit Helmond welke vorm voor u het beste zou passen met de grootste slagingskans.

Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie PoZoB & DOH waardoor een behandeling vanuit de huisarts extra soepel kan verlopen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.