De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR therapie Cuijk

emdr cuijk

EMDR therapie is een bewezen behandelmethode die voornamelijk wordt ingezet bij mensen die in het verleden te maken hebben gehad met een schokkende of traumatische ervaring en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Ook in Cuijk helpen wij met EMDR mensen bij het verwerken van (ook complexe) traumatische gebeurtenissen.

EMDR in Cuijk

Bent u woonachtig in Cuijk en zoekt u een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? In Cuijk werken bij Centiv ervaren gecertificeerde EMDR therapeuten. Wij kunnen u helpen. Onze behandelingen hebben een bewezen bovengemiddeld effect. We zijn erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017 en hadden in 2019 de op 1 na hoogste clientwaardering van alle GGZ instellingen in Nederland!

Bent u geïnteresseerd in EMDR voor het verwerken van uw trauma? We geven EMDR therapie aan de Spinding 13 in Cuijk of aan de Veerstraat in Boxmeer. U kunt bij uw huisarts een verwijzing naar ons vragen. Bij de afspraak kunt u plaatsnemen in de wachtruimte op het afgesproken tijdstip. De behandelaar komt u dan ophalen voor uw therapie.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg. Alleen met Zorg&Zekerheid en voor asielzoekers heeft Centiv geen contract.