image

De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Boxmeer

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die voornamelijk wordt ingezet bij mensen die een heftige of traumatische gebeurtenis hebben ervaren en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Mensen zijn vaak al na enkele behandelafspraken in staat om de normale dagelijkse bezigheden te hervatten. Wij helpen met EMDR ook mensen in Boxmeer bij het verwerken van hun traumatische ervaring. Hiermee verdiende Centiv in 2016/2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we onlangs erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017. Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten. Wij geven EMDR therapie op beide vestigingen in Boxmeer.

EMDR therapie in Boxmeer

Bent u woonachtig in Boxmeer en op zoek naar een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Boxmeer werken gecertificeerde EMDR therapeuten met veel ervaring op het gebied van traumaverwerking. Wij kunnen u helpen.

Denkt u gebaat te zijn bij EMDR? Meestel geven we de EMDR therapie vanuit huisartspraktijk Davids aan de Julie Postelsingel 70 in Boxmeer. Onderstaand kunt u direct een afspraak met ons inplannen.

image

       

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.