De basis voor geestelijke gezondheid

EMDR Bergen

emdr-boxmeer

EMDR therapie is een wetenschappelijk bewezen behandelmethode die vooral wordt toegepast bij mensen die te maken hebben gehad met een schokkende of traumatische ervaring en hier last van blijven houden. EMDR is een kortdurende intensieve therapievorm. Mensen zijn vaak al na enkele sessies in staat om de normale dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Ook in Bergen (Limburg) helpen wij met EMDR mensen bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis.

Hiermee verdiende Centiv in 2016/2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we onlangs erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder in 2016 & 2017. Samen met u werken wij toe naar herstel en vermindering van uw klachten. Daarbij behaalde Centiv sterk bovengemiddelde resultaten.

EMDR therapie in Bergen (Limburg)

Komt u uit Bergen (Limburg) en bent u op zoek naar een plek waar u EMDR therapie kunt volgen? Bij Centiv in Bergen (Limburg) werken gecertificeerde EMDR therapeuten met veel ervaring. Wij kunnen u helpen. De meeste cliƫnten zien we in de huisartspraktijk Maasoever aan het Rembrandtplein 4 in Bergen of op onze locaties in Venray of Boxmeer.

Als u gebaat denkt te zijn bij EMDR, kunt u onderstaand direct een afspraak met ons maken nadat uw huisarts heeft verwezen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.