De basis voor geestelijke gezondheid

Psychologen in Helmond

Psychologen helmond

Een behandeling door Centiv psychologen is beschikbaar voor Helmond vanaf twee locaties. De psychologen werken vanuit het medisch centrum 't Heelhuis aan de Ameidepark 21 in Helmond en de wethouder den Oudenstraat 4 (BCT bedrijfsverzamelgebouw; gratis parkeren voor de deur). We kunnen daar alle vormen van basisGGZ psychologische behandelingen bieden met uitzondering van groepstherapie. Daarvoor ontving Centiv in 2016&2017 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en werden we "meest gewaardeerde GGZ aanbieder 2016&2017". We richten ons op het verminderen van uw klachten en werken toe naar herstel. Daarbij behalen we sterk bovengemiddelde resultaten. Groepstherapie kan op onze nabij gelegen locaties in Weert of Venray. Naast Helmond zitten de psychologen van Centiv ook in het nabijgelegen Deurne mocht dat voor u beter uitkomen.

Centiv psychologen in 't Heelhuis Helmond

Voor een bezoek aan onze psychologen kunt u parkeren op de parkeerplaats voor het medisch centrum Heelhuis Helmond. Op iets verder lopen liggen ook diverse gratis parkeerplekken. Hetzelfde geldt voor het BCT aan de wethouder den Oudenstraat 4 (gratis parkeren voor de deur). Wanneer u in de buurt van Helmond woont dan kunt u eventueel ook terecht bij de Centiv psychologen in Deurne of Weert. Binnen kunt u in de wachtkamer van de huisartsen wachten, wij komen u dan ophalen.

Centiv is aangesloten bij de huisartsensamenwerking organisatie PoZoB & DOH waardoor een behandeling vanuit de huisarts extra soepel kan verlopen.

Hoe ziet een traject eruit?
Volledig vergoed door alle verzekeraars

* exclusief het wettelijk eigen risico wanneer u dit nog niet heeft opgemaakt in een kalenderjaar aan andere zorg.