De basis voor geestelijke gezondheid

Vacature verpleegkundig specialist bij Centiv

Centiv levert GB-GGZ zorg van kort tot umami/eleo en chronische trajecten vanuit inmiddels al meer dan 20 locaties in Limburg en Oost Brabant. Wat Centiv uniek maakt zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega’s kunt bouwen en samen beslist. Een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie. En: de processen zijn op orde zonder veel bureaucratie. We doen het allemaal samen.

De behandelteams zijn grotendeels zelfsturend en doen veel zelf, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. En dat alles merkt onze omgeving: Centiv is populair bij cliënten, verwijzers en medewerkers.Centiv had in 2023 de op één
na hoogste clientbeoordeling van Nederland, een 99% positieve bedrijfscultuur volgens een
onderzoeksbureau en was onlangs nog genomineerd voor de prestigieuze Zinnige Zorg Award en door het ministerie van VWS benoemd als koploper in de gezondheidszorg voor de uitstekende organisatiecultuur.

De behandelingen bestaan meestal uit een combinatie van persoonlijk contact in de vorm van gesprekken en online hulpverlening (e-health), waarbij je de cliënten begeleidt. Je hebt ook regelmatig contact met POH GGZ en collega’s van de SGGZ voor onderlinge intervisie en het regelen van een goede patiënt journey door de GGZ. Je krijgt wanneer nodig hulp van jouw collega VS-en in VS intervisie of van een psychiater. Crisisdiensten zijn niet van toepassing bij Centiv.

We vinden ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, daarom hebben we onder andere vier opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog en twee tot Verpleegkundig Specialist GGZ (start elk jaar in september). Regelmatig is Centiv in het nieuws met innovaties in de GGZ zorg.

Bij Centiv staat er dus regelmatig een nieuwe vacature voor Verpleegkundig Specialist open voor mensen met het juiste DNA. Kom gerust een dagje vrijblijvend met ons meelopen om een indruk te krijgen, waarom het bij Centiv wel lukt om een goede sfeer en een goed lopende GGZ organisatie te hebben. Ook kun je hier een interview lezen met een verpleegkundig specialist van Centiv.

Actuele vacature verpleegkundig specialist (FWG65):

Verpleegkundig specialist vacature in Venlo of Roermond

Verpleegkundig specialist vacature in Boxmeer en Cuijk

Verpleegkundig specialist vacature in Eindhoven en/of Helmond

SPV of HBO-V-er die in opleiding wil komen tot verpleegkundig specialist GGZ (nurse practitioner) in Boxmeer-Venray

SPV of HBO-V-er die in opleiding wil komen tot verpleegkundig specialist GGZ (nurse practitioner) in Venlo

Solliciteer bij ons door jouw motivatiebrief en CV toe te sturen aan info@centiv.nl onder vermelding van <Sollicitatie VS GGZ (regionaam)>.

Er is heel regelmatig behoefte aan uitbreiding van de teams op diverse locaties, dus stuur gerust een open sollicitatie wanneer je GZ psycholoog of verpleegkundig specialist bent!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.