Vacature verpleegkundig specialist bij Centiv

Centiv levert GB-GGZ zorg van kort tot umami en chronische trajecten vanuit inmiddels al 23 locaties in Limburg en oost Brabant. Wat Centiv uniek maakt zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega's kunt bouwen en samen beslist. Een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie.

En: de processen zijn op orde zonder veel bureaucratie. De behandelteams met GZ psychologen en Verpleegkundig specialisten zijn grotendeels zelfsturend en doen veel zelf, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. Wel is er een sterk management en secretariaat dat ondersteunt als de teams daarom vragen. En dat alles merkt onze omgeving: Centiv is in 2017& 2018 erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ instelling. Centiv groeit hard. Volop vacatures dus.

Centiv is opleidingsplek tot Verpleegkundig Specialist GGZ (start elk jaar in september). Vincent van Gogh en andere SGGZ instellingen staan onze verpleegkundig specialisten bij met consultaties van psychiaters.

Bij Centiv staan er regelmatig een nieuwe vacature verpleegkundig specialist open voor mensen met het juiste DNA. Kom gerust vrijblijvend een dagje met ons meelopen om de sfeer te proeven en te zien waarom het bij Centiv wel lukt om een leuke werksfeer en een goed lopende GGZ organisatie hebben.

Hoe is het werken als behandelaar bij Centiv? Lees hieronder interviews met behandelaren:

Net gestart bij Centiv: interview met GZ psycholoog Alexander Fraikin

Vanaf het eerste uur bij Centiv: interview met verpleegkundig specialist Jan Dirkx

Actuele vacatures verpleegkundig specialist:

Verpleegkundig specialist in Helmond (24-36 uur)

 

Maar ook als er geen vacature in jouw dichtstbijzijnste vestiging is dan ontvangen we jouw sollicitatie graag. Regelmatig hebben we namelijk nieuwe vacatures uit te zetten en dan ben je er mooi op tijd bij (of je bent zo goed dat we er dan maar ruimte voor maken)!

Geinteresseerd? Stuur jouw motivatiebrief en CV dan naar info@centiv.nl o.v.v. de vacature(s) waar je op wilt reageren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geen GZ psycholoog of Verpleegkundig specialist? Dan heeft het geen zin om te solliciteren vanwege onze bekostiging.