De basis voor geestelijke gezondheid

Vacature verpleegkundig specialist bij Centiv

Centiv levert GB-GGZ zorg van kort tot umami en chronische trajecten vanuit inmiddels al meer dan 20 locaties in Limburg en oost Brabant. Wat Centiv uniek maakt zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega’s kunt bouwen en samen beslist. Een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie. En: de processen zijn op orde zonder veel bureaucratie.

De behandelteams met GZ psychologen en verpleegkundig specialisten zijn grotendeels zelfsturend en doen veel zelf, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. Wel is er een sterk management en secretariaat dat ondersteunt. En dat alles merkt onze omgeving: Centiv is populair bij clienten, verwijzers en medewerkers en groeit dus hard! In 2017 zijn we erkend als door clienten meest gewaardeerde GGZ aanbieder. Onze behandelingen zijn bewezen bovengemiddeld effectief.

Centiv is (in samenwerking met Vincent van Gogh) opleidingsplek tot GZ psycholoog (start elk jaar in januari) en tot Verpleegkundig Specialist GGZ (start elk jaar in september).

Bij Centiv staat er dus regelmatig een nieuwe vacatures voor Verpleegkundig Specialist open voor mensen met het juiste DNA. Kom gerust een dagje vrijblijvend met ons meelopen om een indruk te krijgen, waarom het bij Centiv wel lukt om een goede sfeer en een goed lopende GGZ organisatie te hebben.

Actuele vacature verpleegkundig specialist:

Verpleegkundig specialist vacature in Venlo

Verpleegkundig specialist vacature in Helmond-Eindhoven-Uden regio

Solliciteer bij ons door jouw motivatiebrief en CV toe te sturen aan info@centiv.nl onder vermelding van <Sollicitatie VS GGZ (regionaam)>.

Er is heel regelmatig behoefte aan uitbreiding van de teams op diverse locaties, dus stuur gerust een open sollicitatie wanneer je GZ psycholoog of verpleegkundig specialist bent!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.