Zoekt u een psycholoog in Venlo?

Heeft u behoefte aan gesprekken met een ervaren psycholoog in Venlo? Centiv biedt ook in Venlo behandelingen voor psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen. Hiervoor ontving Centiv in 2016 het kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en wordt ze door clienten beoordeeld met een 8,8 gemiddeld. Samen met u werken onze psychologen en verpleegkundig specialisten toe naar herstel en vermindering van uw klachten, door middel van persoonlijke gesprekken en online hulpverlening.

Thuisbezoek van onze psycholoog is mogelijk in Venlo

U kunt een bezoek brengen aan onze vestiging in Venlo. Mocht u niet in staat zijn onze locatie te bezoeken dan is een huisbezoek van onze psycholoog (onder voorwaarden) ook een optie.

Onze psychologen opereren in Venlo vanuit de andere ingang van het dependance pand van het medisch centrum Groenveld aan de Kaldenkerkerweg 56 in Venlo. U moet dan aan de andere zijde (voorzijde) van het pand naar binnen omdat u via de Groenveld ingang niet bij Centiv kunt komen. Aan de Kaldenkerkerweg werken veel psychologen met verschillende specialismen waaruit u kunt kiezen.

U kunt eenvoudig en direct een afspraak maken in Venlo:

image

Heeft u hulp nodig? Bel met 088 - 47 82 200, mail of meld u direct aan