De basis voor geestelijke gezondheid

Meest gewaardeerde GGZ aanbieder

Contact opnemen
uitreiking GR 2017 _Centiv-kibg

Venray, 9 november 2017. Centiv, zorgaanbieder van basis GGZ met 17 vestigingen in Limburg en Brabant, heeft van het keurmerk ‘Kwaliteit in de Basis GGZ' de erkenning ontvangen: ‘(door cliënten) meest gewaardeerde zorgaanbieder in de GGZ'. Centiv ontving deze erkenning, die de GGZ-aanbieder een jaar mag dragen, op basis van onderzoek naar klantwaardering over 2016 en 2017.

Centiv helpt mensen op persoonlijke en passende wijze met hun psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen. Hulpverlening zo dicht mogelijk bij mensen in de buurt.

Centiv voldoet al een aantal jaren aan de eisen van het Keurmerk Basis GGZ, wat zorgt voor een goede basis. Uit het jury rapport van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ blijkt dat Centiv bekend staat als hard groeiende en innovatieve zorgaanbieder die actief bijdraagt aan het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg, ook op landelijk niveau. Dat zorgt voor grote waardering vanuit de branche. Nu blijkt uit het onderzoek dat ook hun cliënten zeer tevreden zijn. Met name de kwaliteit van de behandeling en de kwaliteiten van de behandelaren worden door de cliënten van Centiv goed gewaardeerd.

Wouter Hoge (directeur Centiv): "We zagen in onze eigen evaluaties al dat een opvallend hoog percentage van onze cliënten goed herstel vertonen, mooi dat een onafhankelijk onderzoek dit nu bevestigt. Alle medewerkers richten samen onze organisatie in en hebben overal invloed op. Behandelaren bepalen zelf met welke collega's ze hun team willen versterken. Alles draait om de samenwerking in het team, vertrouwen en samen de schouders eronder. Deze erkenning is wat mij betreft dus echt de verdienste van mijn collega's, en ik ben zeer vereerd met hen te mogen werken!"

Meer informatie over de award vindt u op www.kibg.nl