De basis voor geestelijke gezondheid

Marloes Peeters

Ik heb een ruime ervaring binnen de psychiatrie en ik heb binnen verschillende (klinische) settings gewerkt met cliƫnten met autisme, AD(H)D, verslavingsproblematiek, cognitieve problematiek, stemming-, angst en persoonlijkheidsproblematiek. Bij Centiv richt ik me op diverse problematiek waar mensen al langere tijd mee kampen, waarbij medicatie (controle) een rol kan spelen.

In de gesprekken probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen en te kijken waar uw behoeften liggen. U bepaalt zelf wat belangrijk voor u is en waar u zich op wilt richten in de behandeling. Ik probeer u daar zo goed mogelijk in te ondersteunen en op weg te helpen. We maken samen een passend plan voor uw behandeling. We onderzoeken daarbij de mogelijkheden waar u zelf mee aan de slag kunt gaan tijdens de behandeling, of hoe we kunnen zorgen dat uw situatie stabiel blijft.

Ik ben als persoon rustig, gestructureerd, heb een open houding en een goed inlevingsvermogen. Ik sta open voor feedback en ben positief in contact.

BIG-registratie nummer: 1905816530.