De basis voor geestelijke gezondheid

Lydie Welters

Mijn naam is Lydie Welters en ik ben Verpleegkundig Specialist GGZ sinds 2021. Hiervoor heb ik gewerkt als psychiatisch verpleegkundige. Sinds april 2024 werk ik binnen Centiv, team Roermond-Venlo. Mijn werkdagen zijn maandag tot en met donderdag.
Hiervoor heb ik gewerkt binnen de specialistische GGZ (zowel ambulant als klinisch). Ik heb ervaring opgedaan bij mensen met een psychotische en bipolaire kwetsbaarheid en crisissituaties. Hiernaast heb ik gewerkt binnen de chronische basis GGZ en heb ik klachten behandeld als depressie, angst en persoonlijkheidsproblematiek. Recentelijk heb ik de EMDR basiscursus afgerond.
Binnen een behandeling vind ik het belangrijk dat je je gehoord en veilig voelt. Ik vind het belangrijk om holistisch te kijken en jouw hulpvraag serieus te nemen. Indien je het prettig vindt, kunnen naasten betrokken worden bij de behandeling. Naast reguliere gesprekken (welke onder andere aspecten bevatten van CGT, ACT en psycho-educatie), kan ik ook meekijken in een stuk medicatie (instellen/afbouwen/bijwerkingen) en somatische screening.
BIG: 19918884730