De basis voor geestelijke gezondheid

Linda Ermens

Mijn naam is Linda Ermens en ik werk 4 dagen per week als GZ psycholoog bij Centiv . Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en ik werk op de locatie Venlo.

Voordat ik bij Centiv kwam werken heb meerdere jaren binnen de specialistische GGZ gewerkt maar ook binnen de Generalistische basis GGZ. Ik heb een brede ervaring opgedaan met behandeling van verschillende problematieken. Naast het werken in de kinder- en jeugdpsychiatrie heb ik ervaring in de forensische zorg en ben ik bekend met het behandelen/ begeleiden van mensen met persoonlijkheidsproblematiek, autisme/ ADHD en angst en stemmingsproblematiek. In de behandeling gebruik ik verschillende technieken vanuit de cognitieve Gedragstherapie en motiverende gespreksvoering.

Daarnaast kan ik in mijn behandeling gebruik maken van EMDR en kan ik technieken uit de schematherapie toepassen.

Ik vind het heel erg belangrijk dat u zich gehoord, gezien en begrepen voelt. Ik stel u hulpvraag centraal en vind het erg belangrijk dat u zich veilig en geaccepteerd voelt. Ik werk cliƫntgericht en mijn doel is om u te sterken in uw eigen krach zodat uw klachten zullen afnemen.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende therapievormen: CGT, SFT, EMDR, VERS

Ik heb extra affiniteit met de volgende stoornissen: Angst, stemming, persoonlijkheid, ADHD/autisme

BIG-registratie nummer: 19042578325