De basis voor geestelijke gezondheid

Gitte Janssen Steenberg

Ik ben Gitte Janssen Steenberg en ik ben sinds 2009 werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Als GZ-psycholoog heb ik mensen met uiteenlopende psychische klachten en problemen mogen helpen. Ik heb mezelf in het bijzonder gespecialiseerd in de behandeling van angst, dwang, PTSS, depressie en burn-out, maar ook voor andere klachten en problemen kan je bij mij terecht.

Mijn kracht zit in het creëren van een prettige, gelijkwaardige en informele sfeer. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij veilig en op je gemak voelt. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing voor jouw klachten en problemen en help ik je om (weer) de regie te nemen in je herstelproces. In het begin van de therapie maken we jouw doelen concreet en bespreken we welke behandeling het beste aansluit bij jouw klachten en wensen. Wat ik met je wil bereiken is dat je aan het eind van de behandeling weer met vertrouwen naar de toekomst kijkt en regie ervaart over je leven.

In mijn behandelingen maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethoden zoals Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Schematherapie. Daarnaast werk ik met wandeltherapie omdat bewegen en buiten zijn helpt om op een natuurlijke manier te herstellen van psychische klachten.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende therapievormen: CGT, EMDR, ACT, Positieve psychologie, Schematherapie en wandeltherapie.
Ik ben geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCt® en senior schematherapeut i.o.

Werkdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag

BIG-registratie nummer: 99919141425