De basis voor geestelijke gezondheid

Gisella Brom

Mijn naam is Gisella Brom en ik ben werkzaam als (GZ-) psycholoog bij Centiv. Hiernaast werk ik als ZZP-er (GZ-psycholoog, coach en mindfulness trainer).

Bijna twintig jaar ben ik werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ, zowel als psycholoog, als diagnosticus en als coördinator van een dagbehandeling. In het begin werkte ik met name met kinderen, jeugdigen en hun gezinnen. De laatste jaren ben ik me op de volwassenenzorg gaan richten waar ik veel ervaring heb opgedaan met diagnostiek en behandeling van mensen met uiteenlopende klachten, zoals angst- en stemmingsklachten, traumata, ADHD, dwang, lichamelijk onverklaarde klachten, vastgelopen rouw, burn-out, gebrekkig zelfvertrouwen en milde persoonlijkheidsproblematiek. Ik maak hierbij gebruik van een eclectisch aanbod waaronder EMDR, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte technieken, elementen uit de schematherapie en mindfulness.

Een goede werkrelatie vind ik erg belangrijk. Vertrouwen, respect en transparantie zijn in mijn ogen essentieel.  Vanuit een empathische houding, tracht ik met een analytische blik ook doortastend te zijn waar nodig. Om te weten hoe cliënten mij ervaren als psycholoog en trainer kunt u kijken op Zorgkaart Nederland.

BIG: 29915048125