De basis voor geestelijke gezondheid

Divina van der Weijden

Mijn naam is Divina van der Weijden en ik werk vier dagen per week bij Centiv. Ik ben als GZ psycholoog werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en heb ik zowel gewerkt met kinderen als volwassenen in verschillende settings.

Ik heb ervaring opgedaan met verschillende problematieken waaronder verslaving, persoonlijkheidsproblematiek, eetproblematiek, verstandelijke beperking, ADHD, en autisme. Tijdens mijn loopbaan ben ik mezelf blijven ontwikkelen als professional in de geestelijke gezondheidszorg. In mijn behandeling maak ik gebruik van technieken vanuit de Cognitieve Gedragstherapie, Motiverende gespreksvoering, EMDR en Cliƫntgerichte Psychotherapie. Daarnaast maak ik gebruik van e-health.

Ik vind het belangrijk dat u zich door mij begrepen en gehoord voelt in vertrouwd, niet oordelend behandelcontact. Samen zullen we uw probleem verhelderen, om daarna doelgericht en actief aan de slag te kunnen gaan. Door de tijdens behandeling verkregen inzichten en aangeleerde technieken, zult u meer grip krijgen op uw problematiek en uw klachten daarmee gaandeweg verminderen.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende therapievormen: CHT, EMDR

Ik heb extra affiniteit met de volgende stoornissen: Angst, stemming, persoonlijkheid (licht), verslaving, ADHD, somatoform (SOLK)

Big nummer: 49930201625