De basis voor geestelijke gezondheid

Afsoun Anwari

Mijn naam is Afsoun Oomen- Anwari en ik ben 3 dagen in de week werkzaam als GZ- psycholoog bij Centiv, locatie Eindhoven.

Ik werk sinds 2011 binnen de GGZ en heb verschillende afdelingen gezien. Daardoor heb ik breder ervaring opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van cliƫnten met verschillende achtergronden (cultuur, opvoeding, systeem). Ik heb ervaring met het behandelen van o.a. angst- en stemmingsstoornissen, psychotrauma, persoonlijkheidsstoornissen en ADHD bij volwassenen.

Als (regie)behandelaar werk ik vanuit de invalshoek dat ieder mens uniek is en gevormd is door zijn/ haar eigen ervaringen. Ik vind het belangrijk om samen te kijken naar wat jouw klachten zijn en wat voor aanpak (behandeltechniek) bij jou past. Om zo samen te werken naar jouw herstel. Ik vind openheid, vertrouwen en respect belangrijk in onze werkrelatie. Waarbij ook zeker ruimte is voor humor. Daar waar nodig zal ik je een spiegel voorhouden om je te helpen uit jouw (vastgeroeste)patronen te komen.

Ik ben geschoold in o.a. Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) en Schematherapie.

Ik spreek de talen Nederlands, Dari/Farsi en Engels.

BIG-registratienummer: 89913353625.