De basis voor geestelijke gezondheid

Werkbezoeken bij Centiv

Contact opnemen

Kom langs voor een werkbezoek!

Heb je wel eens over Centiv gehoord of op de website gekeken? Ken je de positieve verhalen van cliënten, collega’s of verwijzers, en ben je nieuwsgierig naar ons verhaal? Wil je graag in het kader van je opleiding tot Verpleegkundig Specialist een indruk krijgen van hoe het is om te werken binnen de BGGZ? Of ben je benieuwd of werken bij Centiv ook bij jou als persoon past? Bij Centiv komen we altijd graag in contact met zorgprofessionals die nieuwsgierig zijn naar onze organisatie. Een keer per jaar organiseren we bij Centiv speciaal voor hen een werkbezoek. Hierin nemen we de tijd om je mee te nemen in de werkwijze, positieve en vertrouwensvolle visie van Centiv en is er de tijd om je vragen te stellen.

Voor wie is het?
- Verpleegkundig Specialisten in opleiding (ViOS)
- Verpleegkundig specialisten die interesse hebben in werken bij Centiv

Wat kun je verwachten?
Een ochtend/middagdeel ontvangst op een van onze locaties van Centiv waarbij één of twee collega’s zullen vertellen over Centiv als organisatie, welke werkzaamheden je als hulpverlener binnen Centiv hebt, welke behandelingen we bieden en wat de visie en werkcultuur binnen Centiv inhoudt. Er is gedurende het bezoek ook volop de ruimte om vragen te stellen en discussies te voeren. Wij hopen op deze manier ook van elkaar te leren! Daarnaast krijg je ook inzichtelijk hoe de behandeltrajecten er inhoudelijk bij Centiv uitzien. Het bezoek zal ongeveer 2 uur duren en er zal tevens voor een drankje/hapje worden gezorgd.

Eerstvolgende data werkbezoeken:

Donderdag 1 juni 2023 van 14.00-16.00uur regio Helmond/Eindhoven.

 

Aanmelden
Is je interesse gewekt? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@centiv.nl. Vermeld daarin je naam, functie, het kader van je interesse (VS-opleiding of interesse om te komen werken). Meld je snel aan, vol=vol!