De basis voor geestelijke gezondheid

Vacature GZ psycholoog bij Centiv

Centiv levert GB-GGZ zorg van kort tot umami/eleo en chronische trajecten vanuit diverse locaties in Limburg, Gelderland en Oost Brabant. Wat Centiv uniek maakt zijn de mensen die er werken; er heerst een fijne organisatiecultuur waarin je op elkaar als collega’s kunt bouwen en samen beslist. Een cultuur van vertrouwen, transparantie en innovatie. En: de processen zijn op orde zonder veel bureaucratie. We doen het allemaal samen.

De behandelteams zijn grotendeels zelfsturend en doen veel zelf, van het inrichten van een nieuwe locatie tot het ontwikkelen van nieuwe zorgpaden en netwerken. En dat alles merkt onze omgeving: Centiv is populair bij cliënten, verwijzers en medewerkers. Centiv had in 2023 de op één
na hoogste clientbeoordeling van Nederland, een 99% positieve bedrijfscultuur volgens een
onderzoeksbureau en was onlangs nog genomineerd voor de prestigieuze Zinnige Zorg Award en door het ministerie van VWS benoemd als koploper in de gezondheidszorg voor de uitstekende organisatiecultuur.

Bij Centiv staat werkplezier en balans voorop: jouw werkuren zijn dus flexibel indeelbaar en ook deels online werken is mogelijk. Ideaal te combineren met een druk gezin of bedrijf ernaast dus!

We vinden ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, daarom hebben we onder andere diverse opleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog en  Verpleegkundig Specialist GGZ. Regelmatig is Centiv in het nieuws met innovaties in de GGZ zorg. Diverse bij Centiv ontwikkelde therapieen zijn landelijk erkend als good practice. Medewerkers van Centiv kunnen ook (later) in aanmerking komen voor een opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut bij Vincent van Gogh, dus alle carrièrepad mogelijkheden staan open.

Bij Centiv staat er dus regelmatig een nieuwe vacature GZ psycholoog open voor mensen met het juiste DNA. Kom gerust een dagje vrijblijvend met ons meelopen om een indruk te krijgen, waarom het bij Centiv wel lukt om een goede sfeer en een goed lopende GGZ organisatie te hebben.

Ook kun je hier interviews lezen van GZ psychologen die bij Centiv werken waarin ze veel gestelde vragen van sollicitanten bespreken: Hanneke (Helmond), Dieke (Eindhoven), Claudia (Eindhoven), Femke (Weert) en Rozita (Oss).

Actuele vacature GZ psycholoog bij Centiv:

GZ psycholoog vacature in Venlo-Roermond

GZ psycholoog vacature in Helmond (schematherapie ervaring is een pre)

GZ psycholoog vacature in Boxmeer, Cuijk of Venray

GZ psycholoog vacatures in Uden & Oss

Er is heel regelmatig behoefte aan uitbreiding van de teams op diverse locaties, dus stuur gerust een open sollicitatie wanneer je GZ psycholoog of verpleegkundig specialist bent!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.