De basis voor geestelijke gezondheid

Laura Cox

Hoi,
Waarschijnlijk klik je op mijn foto omdat ik (mogelijk) jouw behandelaar word of ben. Je bent benieuwd naar de persoon die je tegenover je hebt. Heel begrijpelijk, dat ben ik ook altijd!
Graag stel ik me aan je voor: mijn naam is Laura Cox en ik ben vier dagen per week (ma-wo-do-vr) werkzaam als GZ-psycholoog bij Centiv in Weert (locaties Emmasingel en Schoutlaan).
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met diverse doelgroepen en zeer uiteenlopende psychische klachten. Voorheen werkte ik in de specialistische GGZ (chronische complexe zorg en daarna verslavingszorg). Sinds 2019 werk ik bij Centiv in de basis GGZ met zeer diverse cliƫnten en problematieken.
Ik ben geschoold in Cognitieve Gedragstherapie, ACT en EMDR maar ben vooral bedreven geraakt in het afstemmen op de persoon tegenover me: wie ben jij? Wat is je hulpvraag? Wat ligt jouw kracht? Welke route past hierbij? Mensen zijn namelijk niet in protocollen of hokjes te vangen. Iedere persoon is uniek en vraagt een andere aanpak. Gelukkig maar, want anders zou mijn baan erg saai zijn!
Verwacht dus geen hapklare oplossingen maar vooral een samenwerking: ik loop graag een tijdje mee aan de zijlijn, zodat je dichter naar je (behandel)doel kan bewegen.

BIG-registratie nummer: 09918612925