De basis voor geestelijke gezondheid

Janneke Lemmens

Mijn naam is Janneke Lemmens. GZ psycholoog bij Centiv en werkzaam op maandagochtend, dinsdag en woensdag. Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de Specialistische GGZ en de Basis GGZ. Voordat ik bij Centiv begon werkte ik binnen de Specialistische GGZ met mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel en psychiatrische problematiek en mensen met ernstige depressieve klachten, al dan niet met persoonlijkheidsproblemen. Daarvoor heb ik binnen verschillende organisaties binnen zowel de Specialistische GGZ als Basis GGZ gewerkt met verschillende vormen van problematiek.

Mijn werkzaamheden bestaan uit diagnostiek en behandeling van (jong)volwassenen en ouderen met uiteenlopende klachten als: angsten, somberheid, trauma en persoonlijkheidsproblemen. Ik maak onder meer gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR, schemagerichte interventies en verwerkingsgerichte technieken. In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat u zich veilig en begrepen voelt. Ik stel uw hulpvraag centraal en ga samen met u op zoek naar uw mogelijkheden en sterke kanten om tot verdere ontwikkeling en klachtenvermindering te komen.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende therapievormen: CGT, SFT, EMDR, VERS, MBCT

Ik heb extra affiniteit met de volgende stoornissen: Angst, stemming, persoonlijkheid, verslaving (licht) somatoform (SOLK) (licht), arbeidsgerelateerd/re-integratie (licht)

BIG-registratie nummer: 99919282025