De basis voor geestelijke gezondheid

Floor Tonnissen

Mijn naam is Floor Tönnissen en ik ben bij Centiv werkzaam als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog voor 3,5 dag per week. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Om de week werk ik ook op vrijdag.

Voordat ik bij Centiv kwam werken heb ik een aantal jaren in de specialistische GGZ en forensische setting gewerkt. Hier heb ik ervaring op gedaan met het behandelen van mensen met persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, autisme en angst- en stemmingsproblematiek. In mijn behandeling maak ik gebruik van technieken vanuit de Cognitieve Gedragstherapie, Motiverende gespreksvoering, EMDR, Cliëntgerichte psychotherapie, ACT en VERS. Daarnaast maak ik gebruik van e-health. In de eerste gesprekken zullen we samen bespreken welke behandeling het beste aansluit bij uw hulpvraag.

In het behandelcontact is het voor mij belangrijk dat u zich gehoord, begrepen en veilig voelt. Ik werk vanuit een basis van vertrouwen en transparantie om op die manier met u de samenwerking aan te gaan. In behandeling zult u vaardigheden leren en tot inzichten komen welke zullen bijdragen aan het verminderen van de klachten. Het doel van behandeling is dat u weer in uw eigen kracht komt te staan en verder kunt.