De basis voor geestelijke gezondheid

Eef van Maanen

Mijn naam is Eef van Maanen, als GZ-psycholoog werkzaam bij Centiv.

Gedurende bijna 30 jaar heb ik met veel plezier en toewijding cliënten bijgestaan, zodanig dat zij weer in hun kracht kwamen te staan. Dit is waar ik in geloof; dat iedereen de kracht bezit om niet alleen met voorspoed maar ook met tegenspoed om te kunnen gaan. Mensen deze kant van zichzelf te laten (her)ontdekken staat in mijn werken als psycholoog centraal. Vooral de positieve psychologie en Mindfulness hebben tot deze overtuiging geïnspireerd.

Mijn deskundigheid ligt op vlakken als; cognitieve gedragstherapie, emdr, schemagerichte therapie, behandelen van burnout, sociale vaardigheids- en Mindfulnesstraining. Tevens heb ik ervaring in het behandelen van mensen met relationele problemen, kinderen, adolescenten en het begeleiden van ouders. Dit allemaal zo gezegd hebbende ben ik er van overtuigd dat een goed en daarmee bedoel ik vooral een gelijkwaardig en plezierig contact tussen cliënt en hulpverlener het belangrijkste is om de doelen te kunnen bereiken die de cliënt zich gesteld heeft.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende therapievormen: CGT, SFT, EMDR, Systeem, MBCT

BIG-registratie nummer: 89049264725

Ik heb extra affiniteit met de volgende stoornissen: Angst, stemming, persoonlijkheid, ADHD/autisme, somatoform (SOLK), arbeidsgerelateerd/re-integratie

Werkbegeleider/supervisor ervaring: ja

Ik beheers de volgende talen goed (naast Nederlands): Engels, Duits